Eten&Drinken: Kratjes bier

2017-06-16 20.09.11

Wie ons van de week heeft gespot op de parkeerplaats van de dichtstbijzijnde supermarkt zou misschien denken dat wij graag bier drinken. Dat valt reuze mee. Zo drink ik alleen Radlers, het liefst zonder alcohol en als Mika de keus heeft tussen bier en shandy zal hij eerder naar het laatstgenoemde drankje grijpen. Ronald drinkt het alleen als het in huis is en gaat er niet speciaal voor naar de winkel.

De twee lege kratten werden afzonderlijk van elkaar aangeschaft op twee welhaast legendarische westrijddagen: die van de blamage tegen Excelsior en de daaropvolgende zondag dat alles lukte. Voor speciale wedstrijden haalt Ronald altijd iets lekkers in huis, maar als er vrienden van Mika komen kijken, gaat er wat meer in het winkelwagentje.

2017-05-07 13.53.35

Zo oogde het kratje na de verloren wedstrijd. Wat er gedronken is, komt neer op een flesje de man en een enkele dorstige nam er twee. Ze hebben wel drie zakken chips naar binnen gepropt, dus dat zou voor dorst gezorgd kunnen hebben. We zijn benieuwd hoe vaak we het komende seizoen met een bank vol kinderen zitten. Met wat geluk is er dan minstens eentje 18 en kunnen ze zelf bier halen.

10 gedachten over “Eten&Drinken: Kratjes bier

 1. Linda

  Gezellig hoor, met al die gasten in huis..denk dat t tegenwoordig echt niet meer opvalt als je met meerdere kratjes loopt, en anders, schijt eraan! 🙂

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Nee zeg, daar schaam ik me echt niet voor. Bij deze supermarkt zie ik vaak rond acht uur mannen voor de deur staan die ongeduldig staan te wachten tot ze hun volgende blikje naar binnen kunnen werken. En ja, al die knullen in huis zorgen voor een hoop gezelligheid.

   Reageren
 2. Tam

  Als ik met hommel de supermarkt bezoekt zet hij wel eens van die blikken klok op de band. Hahahah dat vind ik altijd beetje gênant. Ahhaha zegt de kale vrouw. Hihi aka hypocriet Xx

  Reageren
 3. Myrna

  Bij mij is de tocht naar de glasbak vet voor schut.
  Als ik de wijnflessen ga lozen trek ik mijn hoodie wat verder over mijn hoofd.
  Ik doe het Tyler niet aan want de flessen zijn bijna allemaal van mij haha.
  Laat de jongens maar genieten toch!!!

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Tuurlijk laten we de jongens genieten. Ik vind het erg leuk als ze er zijn.
   Ik zie je al bij de glasbak staan 🙂

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *