Wij eten altijd gewone kroepoek, dus geen bitter smakende emping en zeker niet het in pastelkleuren uitgevoerde gevlochten spul. Ja, we nemen weleens cassave kroepoek, of iets met een extra pittige smaak. Maar wat we gisteren kregen toen we iets hadden besteld bij de Indo zouden we zelf nooit kopen.
Mika en Ronald aten het gewoon op, maar mij staat het tegen, dat gekleurde spul. Nu kan het best zijn dat men er natuurlijke kleurstoffen voor gebruikt heeft hoor. Daarnaast krijg ik heus wel de nodige en onnodige kleurstoffen binnen. Maar ik vond deze kroepoek ook niet mooi bij de rest van ons eten. Het ziet er ook een beetje uit als snoep en dat vind ik niet lekker bij de rendang.
Die gevlochten kroepoek ( palembang) vind ik net heel lekker.
Ook emping, en kroepoek van tempeh.
Echt? Nee, ik hou van die flauw smakende kroepoek. Hollands 🙂
Zal best smaken, maar waarom moet het nu weer een kleurtje hebben?
Dit hoeft toch helemaal niet?