Eten&Drinken: Mac&Cheese

mde

We aten het nooit, maar nadat Mika een keer had getrakteerd op mac&cheese ging Ronald het toch maar een keer maken. Hij haalde een recept van internet en ik werd met een boodschappenlijstje naar de supermarkt gestuurd. Toen alles in de keuken uitgestald stond ging Ronald aan de gang. Een roux maken, kaas raspen en pasta koken.

De volgende keer gebruikten we trouwens in stukjes gesneden gegrilde ham, want ik vond de hamreepjes een beetje tegenvallen wat smaak betreft. Maar het gerecht was verrukkelijk en ik hoop dat we het nog vaak gaan eten. En dat terwijl ik een beetje uitgekeken was op pastagerechten.

Nou eten wij erwtensoep tijdens een hittegolf en genieten we van schepijs als je buiten welhaast bevriest, maar ik vind mac&cheese echt iets om te eten als je thuiskomt nadat je je hond hebt uitgelaten in de sneeuw. Het recept komt van lekkertafelen.nl en het gerecht is veel sneller klaar dan je verwacht van iets dat nog de oven in moet.

4 gedachten over “Eten&Drinken: Mac&Cheese

  1. Myrna

    Mac and cheese is mijn all time favorite. Altijd geweest als sinds ik klein was. Ik maak het ook best vaak.
    Wat leuk dat Ro jullie heeft verwend.
    Mac and cheese is echt comfort food

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>