Eten&Drinken: Met de familie

InCollage_20220501_144411007

Toen we Saskia’s verjaardag twee jaar geleden vierden, zaten we in de grote zaal. Nu in de wat kleinere waar we niemand tot last waren. Dat we soms wat luidruchtig waren en dat er constant gelachen werd, was overigens geen enkel probleem. De eigenaren en het bedienend personeel vonden het blijkbaar ook gezellig. Dat zeiden ze op de afterparty waar wij helaas niet bij konden zijn.

Destijds stond de tafel helemaal vol met kleine schaaltjes, nu waren ze een stuk groter. En als het op dreigde te raken, werd er snel gezorgd voor meer. Natuurlijk was er aan het eind behoorlijk wat over en ik heb een en ander meegenomen voor Mika. Die paste op zijn broertje en zusjes en bij thuiskomst stond hij te popelen om uit te gaan met vrienden. De volgende dag zag ik dat hij bijna alles had opgepeuzeld.

Het eten was namelijk erg lekker en er waren ook Indische gerechten die erg goed smaakten. En alles smaakt nog beter als je met de familie aan de dis zit. We moeten het wat vaker doen. Het liefst met de kinderen erbij, want die zien elkaar nauwelijks. Het is wel de bedoeling dat ze nog iets aan elkaar hebben als de ouderen wegvallen. Straks maar gauw proberen iedereen op 15 augustus bijeen te krijgen. Dat is gelukkig e afgelopen twee jaar goed gelukt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 gedachten over “Eten&Drinken: Met de familie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *