Eten&Drinken: Mika’s ontbijt

mde

Als hij ‘s middags pas moet werken of de hele dag vrij heeft zorgt hij zelf voor zijn ontbijt. Dan gaat hij aan de gang in de keuken en dan maakt hij wraps met zure room en gerookte zalm of broodjes met oude kaas. Daar drinkt hij dan melk of vruchtensap bij en als het in huis is iets lekkers van Starbucks. Maar hij heeft ook weleens haast en dan ben ik er als de kippen bij om hem een ontbijt voor te schotelen.

Natuurlijk zou hij dat zelf moeten doen, maar ik geniet er zo van om samen met hem aan tafel te zitten. Dan vertelt hij me over de film die hij de vorige avond heeft gezien en dan hoor ik hoe lang zijn werkdag vandaag is. En we proberen te voorspellen hoe druk het gaat worden in de kledingwinkel. Vandaag is het mooi weer en als niet iedereen voor de televisie zit om naar Max Verstappen te kijken zou er weleens een fijne omzet gedraaid kunnen worden.

Mika eet ‘s ochtends vroeg niet graag iets warms. Hoogstens een beetje roerei op een geroosterde boterham. Vandaag kreeg hij weer eens iets waarvan ik denk dat er eigenlijk teveel suiker in zit. Maar ik vind het belangrijk dat hij wat gegeten heeft voordat hij aan de arbeid gaat. Dus at hij een Ligapapje met sinaasappelsap en een yoghurtdrank erbij. Net als vroeger toen hij nog klein was.

8 gedachten over “Eten&Drinken: Mika’s ontbijt

 1. chucky1012

  Oh echt dan heeft hij toch nog iets gegeten.
  Ben benieuwd hoe druk het er in die badplaats zal worden….
  Het is al lekker warm ;-)

  Xoxo

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   I wil dat hij eet voordat hij gaat werken. Vanochtend was het slechts een banaan hoor.
   Gisteren was het overal warm, geloof ik. Hier is het ‘s ochtends fris en de temperatuur loop al snel op. Bij jou ook?
   xoxo

   Reageren
   1. Myrna

    Nou dat mag toch. Liefde kan je nooit te veel geven hoor.
    De opvoeding is achter de rug , dat hebben jullie prima gedaan. Nu is het alleen maar genieten van hem en ja zolang je hem verwennen kan moet je dat zeker doen.
    Doe ik ook hoor.

    Reageren
    1. Pippi Bericht auteur

     Ik hou zoveel van dat kind. Dat zeg ik iedere dag voordat hij e deur uit gaat. Soms zeg ik dan dat ik hem nu al mis :)

     Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>