Eten&Drinken: Munt

mde

Het is bijna niet te geloven- speciaal voor 15 augustus kocht ik munt om thee van te maken of om drankjes mee te garneren.  Het plantje is niet gebruikt en twee weken later leeft het nog steeds! Soms loop ik er langs en dan ruik ik even aan de blaadjes. Zelf hou ik niet van muntthee, maar Mika wel.

In de krant stond dat we misschien wel een mooie nazomer krijgen. Dan gaan we misschien toch maar gebruik maken van de munt om lekkere mojito’s te maken. Straks ga ik maar even zoeken naar een recept voor de alcoholvrije variant, want als ik met de zon op mijn hoofd ga zuipen val ik meteen in slaap.  Dus misschien moet ik dan toch maar aan e muntthee gaan.

6 gedachten over “Eten&Drinken: Munt

 1. chucky1012

  Mooie plant.
  Muntthee is heerlijk…..
  Ook werkt dit goed tegen muggenbeten ;-)
  Goed idee voor alcoholvrije drankjes.
  Hoop het inderdaad dat we nog mooi weer gaan krijgen….

  Xoxo

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Bedankt voor de tip! Helaas word ij vaak gestoken door muggen. Zo erg dat ik helemaal gek word van de jeuk. Daar heb ik tegenwoordig anti-histamine tabletten van Kruidvat voor. Cetirizine, dus tegen allerlei allergische reacties.
   Ik ga zeker op zoek naar alcoholvrije drankjes, want ik heb al zo lang geen alcohol genuttigd dat ik vrees dat ik gelijk van mijn stoel val als ik ga drinken :)
   xoxo

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>