Eten&Drinken: Nieuwe theevoorraad

dav

Eerder deze week haalden we voor een paar dagen boodschappen in huis. Maar omdat Ronald de beste pizzatent van het dorp wil blijven ondersteunen en we ook een keer sushi en sashimi wilden eten, gaan we dus dik een week met die boodschappen doen. Heerlijk. Etenswaren inslaan was al geen hobby, nu hoef ik me net te begeven tussen de idioten die met een mondkapje op door de winkelpaden struinen en gewoon naast je gaan staan om iets uit de schappen te plukken.

We blijken zonder te hebben gehamsterd genoeg in huis te hebben. We gaan onze voorraad ook gewoon opmaken- in deze tijden voedsel weggooien kan echt niet. Dat is in mijn ogen net zo stom als hamsteren. We hebben wel een nieuwe voorraad thee in huis gehaald. We drinken ook wel ranja, maar het is de laatste dagen een beetje koud en dan is een kop thee extra fijn. We drinken het uit de Duralex glazen die we van Charles kregen. Zo is het drinken van een gloeiendhete drank nog gezelliger omdat ik dan aan vroeger moet denken.

Overigens zou ik de Fruit Fusion thee van Pickwick aan willen raden. Je moet dan wel van een enigszins zoete smaak houden. De combinatie van verschillende fruitsoorten is heel smakelijk. Ons doosjes is inmiddels al bijna leeg en als we begin volgende week gedwongen zijn ons onder de covidiots te begeven, zal ik snel naar het pad met koffie en thee rennen om wat doosjes in te slaan. Omdat de meeste winkelaars toch alleen geïnteresseerd zijn in toiletpapier, brood en rundvlees, zal ik zo brutaal zijn om twee of misschien wel drie verpakkingen in te slaan.

4 gedachten over “Eten&Drinken: Nieuwe theevoorraad

  1. Pearl

    Fruit Fusion vind ik ook lekker. Maar wat je echt moet proberen is de Lipton Sencha groene thee. Dat is mijn favoriet.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>