Eten&Drinken: Ontbijt

Ontbijt op bed hooft van mij niet. Want ik slaap op een paar stappen afstand van de eettafel. In de woonkamer die grenst aan de keuken. Dn hoor je toch alle voorbereidingen, dus een verrassing is het sowieso niet meer.

Maar toen we op vakantie waren, werd ik verrast met een heerlijk uitgebreid ontbijt. Dat werd thuisbezorgd. Omdat het zulk lekker weer was, konden we nog in de tuin eten ook. Het heeft voortreffelijk gesmaakt. Waarom doen we dat nou niet vaker?

Niet dat ik een ontbijtservice wil laten komen hoor. Maar heel veel lekkere dingen op tafel- zo moeilijk is dat toch niet? We wonen op enkele minuten lopen van een supermarkt die zes keer per week om acht uur opent en op zondag een uurtje later.

Maar ja, ik ben de enige die graag ontbijt. Alleen aan een fraai gedekte tafel zitten is ook niet zo gezellig. Dus zit ik in mijn stoel eten en drinken naar binnen te werken. Met een lekker muziekje erbij, op zondag steevast een opera. En dat hadden we op vakantie dan weer niet.

4 gedachten over “Eten&Drinken: Ontbijt

  1. Pippi Bericht auteur

   Ik vind het zo jammer dat Mika iedere ochtend een half uur met zijn uiterlijk bezig is en zonder ontbijt naar zijn werk gaat. Maar dat heb ik ook lang gedaan stuurde ik een leerling naar de kantine om zakjes chips voor me te halen….

   Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Het was heerlijk. De uitgebreide ontbijtjes met Mika en zijn vorige vriendin mis ik wel een beetje. En met Bas die heel veel tosti’s weg kon werken.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *