Eten&Drinken: Op Instagram

InCollage_20220522_084300808

Vroeger wisten alleen mijn disgenoten wat ik ’s avonds voorgeschoteld kreeg. Voordat ik op Instagram zat, belde ik echt niet iedereen op om te verkondigen dat ik weer wat heerlijks had gegeten. Maar ik plaats foto’s van mijn eten omdat ik er trots op ben dat ik een man heb die goed kan koken. Die dat ook doet als hij gewerkt heeft en moe thuiskomt.

Af en toe maakt hij gebruik van een verspakket van de supermarkt, vaak zoekt hij zelf de ingrediënten bij elkaar. Vooral veel groenten en het is dan ook niet vreemd dat Mika die zo graag eet. Hoe vaker er zo heerlijk gekookt wordt, des te minder vaak ik zin heb om zelf in de keuken te staan. Pas als er met liefde en toewijding wordt gekookt, smaakt het goed. Dat is echt waar en ik ben het levende voorbeeld. Morgen heeft Ronald middagdienst ennik zi nu al in mijn piepzak. Zalmsalade met soep uit een pak dan maar weer?

6 gedachten over “Eten&Drinken: Op Instagram

 1. Linda

  Hahahaha ik snap dat wel hoor. Ziet er echt super uit en lijkt echt uit een sterren restaurant te komen. .en geloof je gelijk dat het heerlijk was.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Het is echt genieten als hij met liefde gekookt heeft. Dan wil ik dat graag laten zien.

   Reageren
 2. Cindy

  Och, lijkt me zo lekker, iemand die voor je kookt.
  En nu helemaal haha, heb voor de komende dagen maaltijdsalades en een diepvriesmaaltijd ingeslagen met de online boodschappen.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Dit had ik niet verwacht toen ik hem leerde kennen 🙂 Kan je een beetje uit de voeten? Heb je een rolstoel omdat beide benen geblesseerd zijn?

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *