Eten&Drinken: Op vakantie

De laatste tijd werd er zeker drie keer per week eten besteld. Maar trek had ik niet. Heel vervelend. Dan bestelde Ronald maar kindermenu’s en loempia’s. Of ik at brood. Nu we op vakantie zijn, eet ik opeens goed. Zou het kunnen dat iets simpels mij beter bevalt? Hij neemt nu voor het gemak lekkere aardappelgerechten van de traiteur en verpakte sla. Aan het vlees en de jus wordt wel veel aandacht besteed. En nu eet ik mijn bord met smaak leeg

8 gedachten over “Eten&Drinken: Op vakantie

 1. Cindy

  Ik bestel bijna nooit eten. Max 3 keer per jaar denk ik. Zelfbereid is toch het lekkerst.
  En bestel alleen als ik Chinees wil of Spareribs. Dat kan ik niet zelf maken,
  Wel fijn dat je weer met smaak eet.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik zou iedere dag een stamppot kunnen eten. Meestal hoeft dat bestellen niet zo. Maar ja, ik kook ook niet.Hrt as zo fin om weer trek te hebben!

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *