Eten&Drinken: Pizza olie

2018-08-09 09.49.32-1 2018-08-09 09.49.47-1

Wij eten regelmatig pizza, maar het was nooit in ons opgekomen om er een gekruide olie overheen te druppelen. Dat zoiets bestond, ontdekten we in het restaurant van het hotel waarin we verbleven tijdens onze vakantie. Toen we alledrie een pizza hadden besteld, kwam er een grote fles op tafel. We stonden er eerst raar naar te kijken, maar Mika besloot het te gebruiken.

De olie smaakte pittig, want in de raapzaadolie zitten rode pepers en verschillende kruiden. Zelf heb ik het niet zo op pittig eten, maar Ronald en Mika hebben de pizza olie uitgeprobeerd en zij vonden het lekker. En daarom kochten we bij de plaatselijke supermarkt een fles. De dag dat we thuiskwamen, vond ik bij de kringloopwinkel om de hoek zo’n opzetding waarmee je de olie netjes over de pizza kunt druppelen.

2018-08-09 09.50.05-1

8 gedachten over “Eten&Drinken: Pizza olie

  1. Pippi Bericht auteur

   Bedankt voor de tip! We namen ook nog een blik walnootolie mee. Heb je enig idee waarbij dat lekker smaakt?

   Reageren
 1. Linda

  Zou ik ook niet aan denken, wel over de bodem, als je m zelf maakt..maar klink wel lekker, zolang je mond maar niet in de fik staat :)

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Tegenwoordig koop ik een speltbodem uit de koeling. Smaakt prima, is een beetje bros. Binnenkort maar weer eens een pizza maken.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>