Eten&drinken: Plaatpizza

2017-04-27 17.37.00

Als mijn man eens geen zin heeft om te koken bestellen we iets. Spareribs, Chinees, Thais of pizza’s bijvoorbeeld. Maar soms  hebben we alles in huis om zelf een pizza te maken en dan ben ik blij als hij dat dan ook doet. Sinds we een nieuwe oven hebben kunnen we genieten van die heerlijke plaatpizza’s die te groot zijn om in één keer te verorberen. Zodat er nog een snack voor laat op de avond of de volgende ochtend overblijft.

Op het moment dat hij er achter kwam dat de mozzarella toegevoegd moest worden als de rest bijna gaar was eet ik liever zelfgemaakte pizza dan die met een brommer wordt gebracht. Zeer als hij de pizza belegt met met salami voor de heren en parmaham of pancetta voor mij. Hij smeert tegenwoordig de rand in met olijfolie waarin hij knoflook heeft gedaan en dat vinden we allemaal, vooral BAM, erg smakelijk. De plaatpizza op de foto’s aten we op Koningsdag en we hebben er met vier mensen van gesmuld.

2017-04-27 17.36.41

2017-04-27 17.46.32

 

 

6 gedachten over “Eten&drinken: Plaatpizza

  1. Pippi Bericht auteur

   De pizza was erg lekker en we hebben er met vier mensen van gegeten en toch was er nog iets over.

   Reageren
 1. Myrna

  Wat een zelfbeheersing heb je Ellen , als er zo lekker voor mij gekookt zou worden zo ik een binge eater worden.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>