Eten&Drinken: Pringles

dav

Vroeger was ik verslaafd aan chips. Iedere dag at ik een hele zak cheese&onion van Lay’s leeg. Maar op een gegeven moment begon de smaak me tegen te staan. Alleen de chips die zichtbaar wat meer olie hadden opgezogen vond ik goed smaken. Dus stopte ik maar met meteen met het eten van chips. Daar ben ik geen gram door afgevallen, want ik nam daarvoor in de plaats gewoon wat anders.

Toen kocht Mika Pringles en als ik hem vroeg wat ik voor hem mee kon nemen als ik boodschappen ging doen, wilde hij altijd chips van dat merk. Daar nam ik nooit wat van, want ik had altijd het idee dat ze niet zo lekker zouden smaken. Net als raspatat- naar mijn idee veel minder lekker dan gewone friet.

Maar ja, op een dag hadden we niet veel snacks in huis en toen ben ik maar met hem mee gaan eten. En nu neem ik regelmatig een bus voor mezelf mee. Inderdaad, ze smaken anders dan de chips die ik jarenlang naar binnen geschoven heb. Maar ik vind Pringles veel lekkerder. Je kunt ze één voor één in je mond stoppen zonder dat ze je tandvlees beschadigen. Het zal geen nieuwe verslaving worden, want tegenwoordig kan ik mezelf wat beter inhouden. Maar als ik naar een leuke film kijk, hoort daar nu een bus Pringles bij.

4 gedachten over “Eten&Drinken: Pringles

 1. Myrna

  Wat knap dat jij jezelf zo goed onder controle hebt.
  Ik vind pringles zo kunstmatig smaken. Minder vet en zout weliswaar maar ik vind ze niet echt lekker.
  Als ik aan een zak chips begin stop ik pas als ik misselijk ben.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Nou, ik heb mezelf niet altijd onder controle. Maar ik wil wat minder chips eten. Pringles vind ik erg lekker, maar ik snap wat er aan mankeert. Ik hou ook niet van raspatat, ook zo kunstmatig.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>