Eten&drinken: Rauwe zalm

sdr

Ronald gruwt ervan, dus Mika en ik nemen het ervan als we samen thuis zijn. Dan haal ik rauwe zalm in huis en daar smikkelen we dan van. Soms maak ik sushi en we eten ook weleens een miesoepje met sashimi erbij. Als we zin hebben in een lekkere stamppot, bijvoorbeeld met spinazie, bak ik de zalm heel kort. Maar meestal eten we de zalm rauw en koud.

Toen hij nog klein was konden we hem altijd blij maken met gerookte zalm. Nu hij wat ouder is hoeft de vis niet gerookt te worden. Hij vindt het lekker genoeg ls ik de zalm in plakken snij. We dippen die plakjes in die best zoute Kikkoman. Er komt geen wasabi aan te pas. We vinden dit zo lekker dat we het graag als ontbijt eten. Misschien morgenochtend maar weer eens.

6 gedachten over “Eten&drinken: Rauwe zalm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>