Eten&Drinken: Snoep van vroeger

InCollage_20220508_124123787

De Koetjesrepen heb ik niet gekocht. Misschien zijn ze tegenwoordig wel een stuk smakelijker, maar ik heb er nooit van gehouden. Als je aan de reep likte, was het net alsof je plastic aanraakte. Chocolade hoort te smelten. Hoe vervelend het ook is als je met vieze handen rondloopt- het smaakt natuurlijk lekkerder. Zouden er nog kinderen zijn die ze voorgeschoteld krijgen?

Nee, dan die Curlywurly. Stom genoeg hadden we ze al naar binnen gewerkt voordat ik er een foto van had kunnen maken Het is een soort platte vlecht van karamel waar een laagje melkchocolade overheen zit. Dat schuif je zo naar binnen. Is er iemand die zich ook meeste te kunnen herinneren dat ze vroeger veel groter waren? Maakt niet uit, de volgende keer als ik bij Action ben neem ik er gewoon een heleboel mee.

6 gedachten over “Eten&Drinken: Snoep van vroeger

 1. Myrna

  Ik ken die Curly Wurly niet. Wel van naam maar nooit zelf gegeten. Volgende action bezoek neem ik ze mee. En die koetjes vond ik als kind wel lekker.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Je moet het eens proberen. Wij aten heus weleens een koetjesreep, maar het was zeker niet favoriet.

   Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Leuk dat jij deze lekkernij ook kent. Weet jij misschien hoe die met melkchocola omhuld knalgroen suikerwerk heet?

   Reageren
 2. Linda

  Ik ken die Curly niet maar die koetjesrepen wel, die smaakte alles behalve naar chocolade, volgens mij was het een restant van iets, bah.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *