Eten&Drinken: Snoepzakjes

mde

,Mijn moeder was vroeger de enige die alle gasten na de verjaardagsfeestjes naar huis stuurde met een zakje snoep. Zorgvuldig uitgekozen lekkers, want destijds had je nog geen voorverpakte kleine verpakkingen die nu gebruikt worden als traktatie. Het zakje bond ze dicht met een mooi lint.

Gisteren namen Saskia en Ton voor iedereen een snoepzakje mee. Alle zusjes kregen er eentje met een kaarsje erbij. Om aan te steken ter gelegenheid van de Indië Herdenking en ook voor de ouders die er niet meer bij konden zijn. Zo lief- ze hadden ook aan Astrid, de tolk, en Valleney gedacht.

In het snoepzakje voor Ronald zaten ook hondensnacks. Maar Apollo, Fluffy en Popje kregen ook nog een doos mergkoekjes per hond. Zij werden dus wel heel erg verwend. Toevallig was de doos die ze met z’n drietjes deelden halfleeg, dus mij werd weer een loopje naar de supermarkt bespaard.

dav

4 gedachten over “Eten&Drinken: Snoepzakjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>