Eten&Drinken: Spa Touch

sdr

Een paar weken geleden heb ik Spa Touch ontdekt. Bruisend bronwater met een fruitsmaakje, maar zonder toegevoegde suiker. Inmiddels ben ik. verslaafd aan deze frisdrank. Soms drink ik per dag wel twee literflessen leeg . Het is Ronald opgevallen en hij heeft wel tien flessen voor me besteld.

Nu heb ik helemaal geen zin meer in gewone frisdrank. Daar zit mij  veel te veel suiker in en die dranken met suikervervangers vind ik hartstikke vies- die nasmaak is echt verschrikkelijk. vroeger was ik dol op alle Fanta varianten en daar heb ik nu helemaal geen behoefte meer aan. Het zal me niet van mijn overgewicht afhelpen, maar ik vind het wel fijn om geen suikerbommen meer naar binnen te gieten.

4 gedachten over “Eten&Drinken: Spa Touch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>