
Was het maar waar- dan had ik het verstopt in een keukenkastje. Sinds enkele maanden kan ik niet meer tegen flink gekruid eten. Van de geur werd ik misselijk en wat het mijn mijn spijsvertering doet, zal ik maar niet uitleggen. Eigenlijk eet ik nu het liefst vrij saai smakend voedsel. Want ik hou het in ieder geval binnen.
Tijdens de eerste hap van de sperziebonenstamppot had ik al door dat het foute boel ging zijn.Na vijf hapjes heb ik het dan ook maar opgegeven. Stamppot vind ik erg lekker omdat ik van de smaak van kruimige aardappels en verse groenten hou. Daar mag wat peper en zout an toegevoegd worden, maar niet meer.
Overigens vind ik het echt niet erg als er nootmuskaat op de bloemkool zit of dille in de zalmsalade. Maar de gestampte aardappels mogen niet smaken naar een mix van kruiden. Laatst zorgde dat voor een explosie van smaken in mijn mond en daar schrok ik nogal van. Dat heb ik snel gezegd en ik denk dat het potje uiteindelijk niet op wordt gemaakt.

Och jeetje dat is niet fijn.
Heel veel sterkte.
Gerechten kunnen ook heerlijk met kruiden waar jij wel tegen kan en anders zonder.
Xoxo
Alleen peper, zout, bieslook en dille vind ik lekker smaken. ls het eten te gekruid is, neem ik liever een broodje.
xoxo
Oh bah, vervelend dat je er niet goed tegen kunt.
Hou ook niet zo van kruiden die heel uitgesproken van smaak zijn.
Ronald en Mika kunnen anders op hun bord wat van de kruiden gebruiken?
Ja, dat moeten we maar doen, Zij hoeven er niet onder te lijden dat ik nergens meer tegen kan.
Oh wat erg, kan je nagaan wat reuk en smaak kunnen doen…misschien een gedeelte apart voor jou houden, en die kruiden in de andere helft.
Dat is een goed idee! Want ik vind het zielig als de mannen ook smakeloos eten naar binnen moeten werken.
Ohh wat balen voor je El. Eten is mijn ding , als ik daar niet meer tegen zou kunnen…
Het is erg vervelend, dat eetprobleem. ’s Ochtends kan ik me klem eten, ik vergeet heel vaak te lunchen en ’s avonds heb ik geen trek.