Eten&Drinken: Stophoest

IMG_9650

Het lijkt heel wat, dit voordeelpak met maar liefst 8 rollen Stophoest. Maar het is helemaal niets vergeleken bij wat ik een paar keer van mijn vader kreeg. Door zijn werk was hij in het bezit van een Makro-pasje en daar haalde hij showdozen met 36 rolletjes. Nee, gelukkig had ik geen vader die vond dat zijn dochter al dik genoeg was. Of ik appelsap en boterkoek mee naar school had gekregen, durf ik te betwijfelen, maar hij verwende me graag met snoep.

IMG_9651

Heel af en toe koop ik een groot pak Stophoest. Omdat ik het verschrikkelijk lekker vind, die rap uit elkaar vallende suikerbommen die helemaal niet goed helpen tegen de hoest. Na twee rollen hangen de vellen aan mijn gehemelte, maar ik eet stug door. Zelf het feit dat er in 100 gram snoep maar liefst 97 gram suiker zit, kan me niet tegenhouden. Maar ooit stop ik ermee, net zoals ik inmiddels afgekickt ben van de groene erwten.

IMG_9652

4 gedachten over “Eten&Drinken: Stophoest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>