Eten&Drinken: The Meat Lovers

mde

We eten regelmatig vegetarisch en dat bevalt heel goed. Maar Ronald wil als we vlees eten wel goed vlees in huis halen. Door rond te kijken op internet heeft hij The Meat Lovers ontdekt. Afgelopen week kwam zijn bestelling binnen. Voor wat op de onderste foto staat heeft hij ongeveer €100 moeten aftikken en dat is natuurlijk niet niks. Maar de producten waren het dubbel en dwars waard..

De eerste dag aten we wagyu bavette en dat was erg lekker. Echt smakelijker dan we bij de supermarkt kochten. De dag erna waren de wagyu hamburgers aan de beurt en nu ben ik voorgoed verpest. Mijn eerste wagyu burger at ik bijna drie jaar geleden in het restaurant van het Limburgse hotel waar ik met mama, mijn zussen en broers logeerde .

Die was lekker, maar als Ronald kookt is het altijd smakelijker. Vooral als hij ingrediënten van zeer goede kwaliteit gebruikt. We moeten het maar goed uitkienen en voortaan bij de scharrelslager goed en verantwoord vlees halen en ons dan af en toe verwennen met aankopen bij The Meat Lovers. Vooral die hamburgers. En ik ga nooit meer zeuren of we naar de Mac kunnen gaan.

IMG_20200913_092533

2 gedachten over “Eten&Drinken: The Meat Lovers

 1. Linda

  Geloof gelijk dat het veel beter smaakt…in de supermarkt is het toch massa productie..is dit vlees, van scharrel dieren?

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Het woord scharrelvlees staat niet op de site, er wordt wel gesuggereerd dat de dieren alle ruimte hebben gehad en goed gevoerd werden.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>