Eten&Drinken: Tonic

dav

Als ik in mijn leven nog maar één soort frisdrank zou mogen drinken, koos ik tonic. Het is erg jammer dat er zoveel suiker in zit, want daar wil ik een beetje van af. Er bestaat trouwens ook een suikervrije variant, maar ik vind zulke producten meestal een vreemde nasmaak hebben. Dus koop ik maar helemaal geen koolzuurhoudende drankjes en laat ik het bij een drupje frambozenranja in een glas prikwater.

Het is alweer tijden geleden dat we gezellig uit eten gingen.  Als we dat deden dronk ik alleen maar tonic. Vooral als het op tafel kwam in kleine flesjes. Mijn favoriet is deze van San Pellegrino die helaas niet te koop is bij de supermarkt om de hoek. Je zou er graag voor op een terrasje gaan zitten, maar dat kan natuurlijk voorlopig nog niet. Dus hoop ik dat we de komende dagen in de tuin kunnen zitten. Op de bank met de honden, een goed boek en iets lekkers erbij.

Dan zet in een koelbox vol flesjes tonic naast de bank. Wie weet doe ik wel een beetje wild en haal ik ook nog een fles alcoholvrije gin. Dan ga ik voor het eerst sinds lange tijd weer iets drinken dat ik altijd lekker heb gevonden, maar dan zonder alcohol omdat zuipen met je hoofd in de zon leidt tot vermoeidheid en misschien wel een lichte kater. En ik heb tonic altijd het lekkerste van een G&T gevonden.

4 gedachten over “Eten&Drinken: Tonic

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>