Eten&Drinken: Too Good To Go

dav

Binnen een paar dagen maakten enkele kennissen om attent op het bestaan van de app Too Good To Go en toen moesten we wel. We houden allebei niet van het weggooien van voedsel en het is ook erg spannend om in te schrijven. Want je moet er namelijk snel bij zijn, want de hoeveelheid voedsel is niet ongelimiteerd. De eerste avond vissen we in ieder geval achter het net.

De tweede avond zat Ronald klaar op het moment dat je een maaltijd kon kopen en de volgende avond gingen we naar de Watertuin, een restaurant waar we al een paar keer lekker hadden gegeten. We waren de enige ophalers niet- er stond al een heel clubje bij de balie. Met grote tassen die ze aan een medewerkster overhandigden.

Wij hadden geen tas en ik denk dat het meisje van de balie ons even inschatte voordat ze in het restaurant verdween. Want we kregen sushi, kip, nasi en bami. Wat warm moest zijn, was warm en de sushi was lekker koud. We hebben er thuis van gesmuld. Ondanks het feit dat het al tien uur was en we eigenlijk al hadden gegeten. De rest aten we de volgende dag.

Nu zijn we van plan om nog eens in te schrijven. Het is Ronald opgevallen dat je verrekte snel moet zijn als je iets van Albert Heijn te pakken wilt krijgen. Dat wordt dus een hele uitdaging. En dat is leuk. Als we te laat zijn, kopen en koken we zelf gewoon wat hoor. En dan proberen we ervoor te zorgen dat we zelf niks weggooien omdat zoiets hartstikke zonde is.

dav

4 gedachten over “Eten&Drinken: Too Good To Go

 1. Linda

  Apart hè..heb er ook naar gekeken, is een goed plan, maar zo laat eten doe ik niet..maar wel een verrassing zo’n maaltijd.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Wij eten ook niet zo laat, maar sushi kan je echt niet bewaren. Binnenkort gaan we eens wat anders proberen, hoop ik.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>