Eten&Drinken: Vega favorieten

mde

Het was vandaag de laatste dag dat je de cadeaukaart van de Nationale Postcode Loterij bij Albert Heijn kon gebruiken. Dus ben ik maar gaan lopen naar de supermarkt, want ik vond het zonde om de kaart weg te gooien. Zeker als je bedenkt dat ik er dingen van kon halen die ik wel vaker koop.

Het lukt ons niet om te stoppen met het eten van vlees. Daarvoor vinden het gewoonweg te lekker. Maar de laatste tijd eten we vaak vis en dat is wat mij betreft al een stapje vooruit. Iedereen hier in huis lust vis en de ovenschotel met vega gehakt is ook favoriet.

Misschien moet ik maar weer eens inspiratie opdoen door te bladeren in mijn kookboeken voor vegetariërs. Die heb ik ooit gekocht, maar ik heb er niets mee gedaan en dat is wel jammer.  Het lijkt me een goed idee om wat vaker vleesloos te koken. Al te hoog moet ski mijn doelen niet stellen.

 

2 gedachten over “Eten&Drinken: Vega favorieten

    1. Pippi Bericht auteur

      Vind ik ook. Kan me nog goed herinneren dat ik een paar keer boodschappen heb gedaan met mijn laatste tientje.

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>