Eten&Drinken: Vegetarisch

dav

Laatst las ik in de krant dat men tijdens de corona crisis is begonnen met het eten vandaar vlees. Waarschijnlijk omdat men niet meer zo vaak uit eten gaat en toch wat bijzonders op tafel wil zetten. Dat doen wij ook- wij zijn dol op Wagyu en Black Angus. Daarvan eten we graag bavetten en hamburgers. Het kost wel wat, maar we genieten er heel erg van.

Maar we zijn ook begonnen aan het eten van vegetarische maaltijden. Als we een eetbare veganistische kaasvervanger vinden, kunnen we echt een paar dagen per week zonder ingrediënten die van een dier afkomstig zijn. Ronald vond het eerst een uitdaging, maar nu heeft hij plezier in het bereiden van maaltijden zonder vlees.

Het wordt tijd dat we eens een goed kookboek gaan aanschaffen waar fijne recepten in te vinden zijn. Een beetje hulp bij het bedenken van de avondmaaltijden is nooit weg. Wat ik erg fijn vind is dat Mika ook graag vegetarisch eet. De eerste keren dat hij het voorgeschoteld kreeg had hij het niet eens door. Nu vraagt hij erom.

4 gedachten over “Eten&Drinken: Vegetarisch

  1. Linda

    Wat goed zeg! Weet je dat ik me bewust werd van vlees eten, je brengt je kinderen groot met melk, dan fruithapje en dan naar vast voedsel…en dan bepalen we zelf dat er vlees bijkomt, hoewel dat eigenlijk niet echt nodig is….

    Reageren

Laat een reactie achter op Myrna Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *