Eten&Drinken: Vegetarische paté

mde

Een tijdlang was ik bijna verslaafd aan Tartex, een vegetarische paté. Bij de supermarkt om de hoek verkopen ze het niet en daarom was ik blij dat deze van Unox in de box met vegetarische producten zat die ik laatst bij een andere winkel kocht. Dit merk verkopen ze overal. Maar eerst even proberen natuurlijk.

Oei, dat viel niet mee. Het smaakte werkelijk afschuwelijk- nou ja, eerder smakeloos. Met een heel klein beetje tomatenpuree erin. Volgens mijn vullen ze hun vegetarische knakworst met hetzelfde spul. Deze paté laat ik in de winkel staan en ik ga maar eens op zoek naar een winkel waar ze mijn geliefde Tartex verkopen.

4 gedachten over “Eten&Drinken: Vegetarische paté

  1. Myrna

    Ik had laatst Vega spekjes , die deed ik in de stamppot maar het was zo’n rare substantie.
    Voelde heel raar als je er in beet , en ook de smaak was raar.
    Niet voor herhaling vatbaar.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>