Eten&Drinken: Volle koelkast

sdr

Het lijkt wel alsof de decembergekte al is begonnen. We wilden van de week weer eens boodschappen bestellen, want al langer dan anderhalf jaar is naar de supermarkt gaan geen lolletje meer. Al is het dan wel met een mondkapje- er zitten veel klanten in je nek te hijgen als je voor een schap staat en even moet nadenken welke jam je in je mandje gaat gooien. Ook ben ik het meer dan zat dat er constant kinderen door de gangpaden rennen. Dus winkelen we online.

Dat gaat altijd heel fijn. Totdat bleek dat we twee weken op onze boodschappen zouden moeten wachten. Dat vonden we een beetje te lang, dus zijn we overgestapt naar de bezorgservice van een andere supermarkt. Die konden al binnen vijf dagen alles leveren. Op dit moment hebben we dus een lekker volle koelkast en dat komt goed uit. Mika is binnenkort jarig en dan is het fijn als we alles al in huis hebben.

We hebben de familie een tijdje geleden uitgenodigd, maar we weten nog niet of het gaat lukken met de coronamaatregelen. Uitstellen is een beetje lastig, want over een maand zitten we waarschijnlijk nog steeds vast aan dezelfde regels. Misschien moeten we in de zomer al onze verjaardagen in één keer vieren. Of besluiten dat 15 augustus voorlopig een feestdag is voor de hele familie.

Als er volgende week niet gefeest kan worden mogen we de hele koelkast zelf leeg eten en drinken. Dat is geen straf, maar ik denk dat ik dan binnenkort niet meer in mijn feestelijke jurken pas. Ronald heeft de meeste dingen besteld, ik heb er alleen vier dozen Liga aan toegevoegd. Als ik naar de foto kijk krijg ik opeens flinke trek. De dag voordat alles werd gebracht bestond mijn avondeten uit oudbakken beschuit met Nutella omdat ik geen zin had om naar de supermarkt te gaan. Dus nu zie ik een soort Luilekkerland.

8 gedachten over “Eten&Drinken: Volle koelkast

 1. Cindy

  Wow, die is met recht vol haha! Balen he, weer nieuwe maatregelen. En nieuw variant. Gebed zonder eind lijkt het wel.
  Ik heb een jaarabo bij AH, en elke week een vast bezorgmoment. Ideaal is dat. Wellicht iets voor jullie?
  Ben ook blilj dat ik bijna niet meer in de supermarkt kom. Als is het inderdaad vanwege de rennende kinderen in de gangpaden. Vaak met een snotneus… Je zou op die manier nog Corona op lopen.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik ben het ook goed zat hoor. Had zo gehoopt dat er wat meer zou kunnen als we gevaccineerd waren.
   Die bejaarden die in je nek zitten omdat ze snel iets uit de schappen willen trekken zijn ook vreselijk. En de ouders van die rotkinderen. Die staan erbij en kijken er naar. Daar krijg ik jeuken handen van.
   Ik zal eens tegen Ronald zeggen dat hij ook een abonnement kan nemen.

   Reageren
   1. Cindy

    Ja, ik dacht vaccineren en we zijn er vanaf. Wat mij betreft mag er ook wel een vaccinatieplicht komen. Al die wappies die niet willen… En kinderen krijgen geen opvoeding meer tegenwoordig.
    Ja kijk maar even naar abonnement. Als het me een keer niet uitkomt op vaste bezorgmoment kan ik het ook simpel wijzigen naar ander moment, ideaal!

    Reageren
    1. Pippi Bericht auteur

     We zeiden allemaal dat we ons ook voor Tante Maud zouden laten vaccineren- konden we elkaar weer zien. Nu is ze er niet meer en is het maar de vraag of we onze verjaardagen samen mogen vieren. Bah!

     Reageren
 2. chucky1012

  Groot gelijk want nu is het allemaal zo onzeker….
  Stel dat de supermarkten wel ineens dicht moeten.
  Je wil nooit verhongeren.
  Het duurt veel te lang.
  Ik heb nu het ijskoud is buiten, dagelijks beslagen brilglazen en als men het mondkapje op heeft.
  Zo irritant.
  Ik zie nauwelijks iets…..

  Een fijne avond Xoxo

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik denk dat de supermarkten niet snel dicht moeten. Wel zou het zomaar kunnen gebeuren dat er maar een beperkt aantal klanten binnen mag zijn. Dan is online bestellen toch fijner.
   Met die kou overweeg ik contactlenzen te nemen :)
   xoxo

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>