Eten&Drinken: Waterfles

mde

Plastic bidons krijg ik niet schoon. Misschien zou het lukken als ik een vaatwasser had, maar als ik zie dat ik de restjes ranja ook met heet water en een schuursponsje niet weggepoetst krijg, gaat zo’n waterfles weer de kast in. We hebben er ook een paar van metaal en ik denk steeds dat het materiaal de smaak van het water beïnvloedt.

Daarom ben ik erg blij met de fles die ik laatst van mijn vriendin Anita kreeg. Zij had zegeltjes gespaard bij Etos en deed me deze waterfles cadeau. Zo’n mooie heb ik nog nooit gehad. Er zit gelukkig niet zo’n drinktuitje aan de bovenkant, want dat vind ik een beetje onhygiënisch. Want ik drink een fles natuurlijk niet in één keer leeg.

Tijdens de hittegolf heb ik de fles vaak gebruikt en nu moet ik er voor zorgen dat ik ‘m niet uit mijn handen laat vallen. Met een beetje pech krijgen we volgend jaar weer zulke hoge temperaturen voor onze kiezen en het enige dat me dan een beetje blij maakt zijn behalve de honden de flesjes water met ijsblokjes en een druppel ranja erin.

4 gedachten over “Eten&Drinken: Waterfles

  1. Linda

    Je blijft toch een aanslag houden..denk doordat je met een schuursponsje krasjes krijgt en daar gaat t intrekken…en zo’n tuutje vind ik ook niks..draai gewoon de deksel eraf..

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>