Eten&Drinken: Wybertjes

mde

De puffer die ik een paar weken geleden voorgeschreven kreeg helpt helemaal niet. Dus nu probeer ik keeltabletjes die je bij de supermarkt kunt kopen. Eerst Pottertjes, nu koop ik alweer een hele tijd Wybertjes. Die zijn lekker en ze lijken te helpen tegen die vastzittende hoest die me af en toe naar adem doet snakken.

De ruitvormige keelverzachters smaken erg lekker en ik zei wel een paar ons per dag weg kunnen werken ware het niet dat ze in leuke doosjes zitten snel leeg zijn. Misschien zijn ze wel recycleerbaar. Maar ik wil helemaal niet zo belachelijk veel afval in de ondergrondse container gooien. Het is erg jammer dat ze niet verkrijgbaar zijn in grote navulzakken.

Zojuist heb ik eens rondgekeken op internet en ik denk dat ik kikkers in mijn keel en het gevoel dat ik niet genoeg lucht krijg maar eens ga proberen tegen te gaan met iets anders dat in het schap tussen de keeltabletten ligt. Fisherman’s Friend helpt ook aardig en de verpakkingen kunnen gewoon in de paarse kliko. En ze zijn er ook zonder suiker en dat is ook heel erg fijn.

5 gedachten over “Eten&Drinken: Wybertjes

 1. Linda

  Wat vervelend dat het niet helpt…bij de Lidl hebben ze de imitatie van de fisherman’s friends en helpt zeker tegen de hoest…

  Reageren
 2. Myrna

  Wat vervelend zeg die hoest.
  Ik ben op het moment snipverkouden, maar het is ook de tijd van hoesten en niezen toch !?
  Alleen nu kijkt men als je niest of je Ebola hebt.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik hoest en proest ook af en toe, maar ik geloof dat ik nog niet getest hoef te worden. Want dit heb ik altijd als het wat kouder en natter is.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>