Eten&Drinken: Zaagsel

IMG_20210725_100745

Vroeger had knaagdieren, want van mijn ouders mocht ik geen hond of kat. Heel begrijpelijk, want ik weet achteraf wel wie de hond had moeten uitlaten en wie de kattenbak zou hebben schoongemaakt. Dus hield ik het jarenlang bij cavia’s, konijnen en ratten. Had ik er nu maar eentje, want ik heb met een bezwaard gemoed iets eetbaars moeten weggooien dat een knaagdier wel zou hebben gelust.

Bij de supermarkt deelde iemand laatst proefpakjes crackers uit. Nou dat leek me wel wat. Want ik was net afgekickt van de Liga omdat daar belachelijk veel suiker in zit. Nee, dan maar eens beginnen aan vezelrijke zadencrackers met pompoenpitten. Dat klinkt toch zeker niet naar? Helaas, ze smaakten naar zaagsel. Een hoop kraak, maar absoluut geen smaak. Die paar hapjes die ik uiteindelijk nam heb ik maar weggespoeld met sinaasappelsap. Met teveel suiker erin.

4 gedachten over “Eten&Drinken: Zaagsel

    1. Pippi Bericht auteur

      Nou, ik gun de vogels echt wel niets, maar helaas ben ik aan het eind van e straat nu al paar keer een dikke rat tegengekomen. Dus ik durf geen voedsel in de tuin achter te laten.

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>