Eten&Drinken: Zonder suiker

mde

In alle dingen die ik graag eet en drink zit veel suiker. Mijn favoriete ontbijt, verkruimelde Liga met sinaasappelsap, is zo zoet dat ik het niet eens op kan brengen om op de verpakkingen te kijken hoeveel suiker de babybiscuits en het vruchtensap bevatten. Dt wil ik niet eten, maar ik snap heus wel dat het een ongezond begin van de dag is.

Toen Ronald laatst boodschappen bestelde zette hij ook vier flessen frisdrank op de lijst. We vergeten steeds een koolzuurgasfles te kopen en we vinden het lekker om prik te drinken. Dus neemt hij maar frisdrank. Zonder suiker. Dat is goed bedoeld, maar wat ze in plaats van suiker gebruiken vind ik dus niet lekker smaken. Al vanaf het moment dat ik een slok neem proef ik iets dat ik niet smakelijk vind.

Alleen after drinken vind ik zo saai, dus ik denk dat ik het maar hou bij limonadesiroop. Zeker nu ik er eentje heb ontdekt die lekker smaakt terwijl ik er maar heel weinig van gebruik. Natuurlijk is het een beetje waterig, maar de smaak van mango maakt het goed. Ook lest het de dorst stukken beter dan frisdrank, met of zonder suiker.

2 gedachten over “Eten&Drinken: Zonder suiker

 1. Linda

  Zit er in liga dan zoveel suiker, want klinkt niet logisch dat je een baby of kleintje al volstoppen.. hoewel mijn Kids vroeger ook een lange vinger kregen, met suiker laag ;)

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ja, meer dan nodig is. In sinaasappelsap uit een pak ook. Ach, waar zit het niet in. Maar ik geloof wel dat ik nu beter zou opletten wat ik een klein kind zou voeren.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>