Eten&Drinken: Zonnatura vegetarische paté

IMG_20210228_105130

De vegetarische paté van Unox vond ik niet om te eten. Het leek wel stopverf. Omdat ze op loopafstand geen fijne winkel hebben waar ze mijn favoriete paté van Tartex verkopen, heb ik maar eens een product van Zonnatura meegenomen. Ze hadden verschillenden smaken, maar ik nam naturel omdat ik hoopte dat het dicht bij mijn lievelingssmaak zou komen.

Helaas, die iets rokerige geur ontbrak toen ik het blikje opengeritst had. De smaak viel mee, althans als ik het vergelijk met die van Unox. Maar deze van Zonnatura verdient toch geen voldoende. Toch moet ik toegeven dat ik dit blikje toch snel opgemaakt heb. Iemand enig idee waar ik een waardige dupe van Tartex kan vinden? Of moet ik toch maar een half uur naar het dorp lopen?

 

4 gedachten over “Eten&Drinken: Zonnatura vegetarische paté

 1. Myrna

  Na de Vega spekjes waag ik me niet meer hier aan. Ik was vreselijk teleurgesteld in de structuur
  Ik hou het maar bij Vega gehakt en Vega burgers en falafel

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Als het een tijd goed blijft, zal ik dat zeker doen. Het is vast te koop in winkels waar ze biologische spullen verkopen.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>