Eten&Drinken: Zonnebloemolie

dav

Een paar weken geleden moest ik bijna zeven euro neertellen voor een fles zonnebloemolie. Dat vond ik wel heel veel geld, maar onze laatste fles was bijna leeg. Maar je zal net zien dat we sinds het in huis halen van de dure zonnebloemolie geen olie meer hebben gebruikt. Dus ik had best even kunnen wachten de aanschaf van die fles bio zonnebloemolie.

Vorige week stonden er weer genoeg in de schappen. Niet bijzonder veel en ik denk dat er toch een paar hamsteraars langs zijn geweest. Tegenwoordig kost een liter van het huismerk nog geen vijf euro en dat is natuurlijk ook geen koopje. Alles is sinds enkele maanden flink duurder geworden en zelfs ik merk dat als ik af en toe een boodschap doe omdat we weer wat vergeten zijn te bestellen.

Waarschijnlijk werd de zonnebloemolie ingeslagen omdat men heeft vernomen dat Oekraïne dat product exporteerde. Binnenkort maar even inventariseren hoeveel toiletpapier we nog hebben, want ik heb al verontrustende verhalen gehoord over een nijpend tekort aan houtpulp. Zonder toiletpapier kunnen we niet, zonnebloemolie kunnen we nog even in de winkel laten liggen. We hebben toch een airfryer.

4 gedachten over “Eten&Drinken: Zonnebloemolie

 1. chucky1012

  Hier in diezelfde supermarkt stond het helemaal vol met olie….
  Nee, maar wel vuilniszakken…..

  Xoxo

  Reageren
 2. Linda

  Wat een geld voor olie…ben blij dat wij dat niet gebruiken. Maar zonder wc papier, dat word pas lastig, dan toch maar op de manier van je voorouders ;)

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>