Fluffy en Popje week 31-19

dav

Zoals gewoonlijk zijn Fluffy en Popje geen aandacht tekort gekomen. Ronald is flink aan het oefenen geslagen, want de meisjes moeten net als BAM, Blaze en Dotje netjes gaan zitten voordat ze mogen eten. Daarna is het de bedoeling dat ze hetzelfde doen voor hun snack. De ene keer deed eentje precies wat er van haar verwacht werd, dan was het weer de andere die meteen ging zitten. Het heeft even geduurd voordat ze het gelijktijdig deden.

Nog altijd slaap ik in de woonkamer. De meisjes gaan gelijk met mij slapen. Maar ontwaken doen ze veel eerder dan ik. Ze zijn al voor half zeven wakker. In eerste instantie vond ik mezelf wel een beetje zielig tot ik me realiseerde dat Mika ook op dat tijdstip op moest staan toen hij stage liep. Gelukkig dutten Fluffy en Popje verder als ik ze eerst goed geknuffeld heb. Zouden ze misschien iets langer slapen als de dagen korter worden?

We leren onze meisjes steeds beter kennen. Iedere dag prijzen we ons gelukkig dat ze samen zijn gekomen. Ze spelen graag en buitelen over elkaar heen. Op dit moment zijn Ronald en Mika bezig met een voetbal en het is leuk om te zien dat Popje op de bal af loopt. Ze is niet bang. Fluffy is een stuk voorzichtiger. Zij is ons prinsesje- ik weet dat ik Pebbles en Dotje ook zo noem, maar Fluffy is er echt eentje. Die loopt binnenkort met een diadeem. Popje is meer een piraatje. Als de meisjes verkleed mochten gaan, weet ik wel wat voor pakjes ik zou kopen.

Als ze druk gespeeld hebben, vallen ze daarna op de bank in slaap. Om weer gelijk weg te stuiven zodra hun papa naar de keuken gaat om koffie te halen. Ja hoor, het zijn echte vaderskindjes. Gelukkig liggen ze ook graag bij mij. Maar ze voelen gewoon dat Ronald van ze houdt. Soms moet ik mijn lachen inhouden als hij de meisjes roept. Je zou namelijk denken dat zo’n man niet past bij honden met zulke schattige namen. Maar ook hij krijgt de honden die hij nodig heeft.

IMG_0058

10 gedachten over “Fluffy en Popje week 31-19

 1. Cindy

  Wat fijn toch dat het zo goed gaat! En moet wel lachen om jou hoor, half 7 is voor mij uitslapen. Zo laat ga ik er meestal in het weekend uit. Als ik moet werken 5.45 uur.
  Dus je mag jezelf gelukkig prijzen met dat tijdstip ;-)

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Dank je wel, Cindy. Nu sta ik weer met 1 voet op de grond. Natuurlijk zijn er mensen die veel eerder opstaan. En laten we vooral niet vergeten dat ik nou niet bepaald veel te doen heb. Ach, ik ben sowieso blij met de meisjes- ik sta met liefde wat vroeger op dan ik vroeger deed :)

   Reageren
   1. Cindy

    Bedoel het niet rot he haha! Maar wellicht maakt deze wetenschap het iets makkelijker voor je om zo vroeg wakker te worden. En echt, op gegeven moment went het. Was “vroeger” altijd een nachtmens maar nu meer een ochtendmens.

    Reageren
    1. Pippi Bericht auteur

     Haha, dat weet ik toch! Overigens keek ik vroeger toen ik een stukje moest reizen voor mijn werk na het opstaan gelijk naar buiten. Er stonden altijd mensen te wachten bij de bushalte. Dus zo vroeg was het helemaal niet. Het vroeg opstaan went overigens wel.

     Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Misschien moesten ze daar vroeg op omdat de mevrouw van de opvang nog moest werken…. Ach, ik kan er wel mee leven hoor.

   Reageren
 2. chucky1012

  Wat een goed en fijn leven hebben de meisjes bij jullie.
  Respect voor jou dat jij zo een vroege vogel bent.
  Hoop dat jij dat snel weer kan als je beter bent.
  Ik ging er ook zo vaak heel vroeg uit.

  Xoxo

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Dat vroege opstaan went- in ieder geval heb je dan een hele lange dag. En als ik toch een beetje moe ben, ga ik gewoon dutten op de bank. De meisjes hebben het vast goed bij ons, maar ons leven is ook beter geworden door hun aanwezigheid!
   xoxo

   Reageren
 3. Myrna

  Wat fijn dat jullie elkaar wederzijds zo’n liefde kunnen geven. De meisje zijn echt een verrijking , en jullie hebben hun de kans gegeven op een beter leven. Wat een goeie match.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Kan je nagaan dat we die twee net eens zelf uitgezocht hebben. Meestal ga je af op foto’s en uitgebreide beschrijvingen. Nou, ik liet vallen dat ik er wel 2 wilde en toen kreeg ik te horen dat de meisjes beschikbaar waren. Ze kwamen rechtstreeks uit Rusland, dus ze hebben geen heropvoeding bij een pleeggezin in Nederland gehad. Dat had het makkelijker kunnen maken, maar ik wilde niet dat ze ook van dat gezin afscheid moesten nemen. Dan maar gelijk hierheen. En het werkt uitstekend!

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>