Frankenstein

2017-08-02 11.09.34

De vinger geneest voorspoedig, maar mij kan het niet snel genoeg gaan. Graag zou ik willen laten zien dat het allemaal erg meevalt. Dat doe ik niet, want het blijft een beetje smoezelig gezicht. Tot mijn grote blijdschap lijkt alles netjes aan elkaar te zitten. Die plastisch chirurg is een ware Dr. Frankenstein.

De binnenkant van de vingertop doet me namelijk denken aan het gezicht van het Monster. Het duurt nog wel even voordat men een behoorlijke vingerafdruk kan maken- mocht dat nodig zijn. Je kunt zien waar de hechtingen hebben gezeten, want daar zie ik nu kleine bobbeltjes. Ook is de vinger nog behoorlijk rood.

Het verbandje zit eromheen omdat ik een beetje lomp ben en mijn vinger toch al meermalen keren heb gestoten. Dat doet hartstikke pijn en ik ben natuurlijk nog steeds bang dat de wond openspringt.  De nagelriem zit er nog iets rafelig uit en ik durf niet met zekerheid te zeggen dat het een nagel is die ik zie verschijnen.

Ooit zal de vinger wel weer in orde zijn. Misschien niet meer van dien aard dat ik de linkerhand nog inzet voor een NOTD, maar ik blijf hopen. Voorlopig moet ik mijn hand regelmatig letterlijk laten wapperen. Want de vinger is heel stijf en dat kan alleen verdwijnen als ik meerdere keren per dag oefen. Als iemand nog een tip heeft, hoor ik het graag!

8 gedachten over “Frankenstein

 1. Linda

  Mag t mischien met zo’n stress knijpbal of zo’n knijpgevalletje waar ze de polsen mee versterken? Misschien is t verstandig om naar een fysio te gaan, weet alleen niet hoeveel x je hebt bij je verzekering..

  Reageren
   1. Linda

    Meestal zitten er 9 behandelingen in een standaard verzekering, geloof ik..zou ik echt doen, als je de mogelijkheid hebt!

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>