Geknipt en geschoren

2017-08-01 10.38.39

Iedere zes weken ga ik naar de kapper. Er zit een fijne kapsalon in het winkelcentrum even verderop en daar gaan Mika en ik allebei heen. Soms samen, maar meestal apart. Sinds jaar en dag heb ik dezelfde kapster, Mika komt nog weleens bij een ander in de stoel omdat hij vaak op stel en sprong een nieuwe coiffure wil.

Sinds ik geen reden meer heb om dagelijks uren buiten te lopen, is een bezoek aan de kapper bijna een uitje geworden. Ze serveren lekkere kopjes thee en er liggen altijd heerlijke koekjes. De kapster is erg vriendelijk en de gesprekken zijn altijd gezellig. Iedere keer vraagt ze netjes wat er van haar verwacht wordt en op een dag ga ik haar verrassen.

Nu kan het nog. Als ik straks nog ouder word en lang haar moet hebben om met een knotje te verhullen dat het bovenop een beetje kalend is, kan het niet meer. Toen Mika drie jaar oud was, heb ik de boel flink laten kortwieken. Dat stond best leuk, maar ik moest wel steeds aan de gang met wax en supersterke gel. Daarom heb ik nu weer een saaie bob. Plus een frisse neus en de tip dat LEGOland Duitsland een prima vakantiebestemming is als je kleine kinderen hebt.

6 gedachten over “Geknipt en geschoren

 1. chucky1012

  Gezellig dat jullie soms samen naar de kapper gaan.
  Jouw kapsel is prachtig.
  Ik vindt het ook een feestje om naar de kapper te gaan….
  Krijg altijd een lekker kopje thee ;-)

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Al te vaak wil hij het niet hoor. Tegenwoordig krijgt hij iedere maand geld voor de kapper en dan gaat hij wanneer hij wil.
   Ik vind een bezoek aan de kapper heel erg gezellig!

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>