Handzaam

2017-06-28 10.48.34

Heel lang heb ik geen e-reader willen hebben. Zeker niet toen Ronald aanbood er eentje voor me te kopen. Want hij hoopte namelijk dat ik al die papieren boeken weg zou doen. Nog steeds heb ik geen e-reader en dat terwijl mijn vriendinnen er enthousiast over zijn. Maar ik heb natuurlijk wel een tablet, twee zelfs. Op de kleinste iPad heb ik honderden gedownloade boeken opgeslagen.

Gelukkig maar, want sinds een maand kan ik geen papieren boeken meer lezen. Niet omdat het lezen niet meer vlot, maar ik kan niet bijzonder veel met mijn linkerhand. Een boek van een kloek formaat kan ik niet meer in de hand houden. Dat is jammer van die prachtige klassiekers die ik in de kast heb staan. Ze zijn namelijk allemaal nogal zwaar. Zeer lastig om te lezen, zeker in bed.

Misschien moet ik maar wat geld opzij leggen voor een nieuwe iPad mini. Het mag niet gaan gebeuren dat het ding straks opeens kaduuk is, want ik kan nog geen boek vasthouden. Een tablet kan tegen kussens aan gezet worden en dan kan ik lezen tot ik in slaap val. Dat gebeurt niet alleen als ik in bed lees, maar ook als ik op de bank hang. Zo word ik regelmatig wakker met mijn hoofd op mijn tablet. En dan mis ik BAM, de hond die een kussen kan nadoen, nog erger.

6 gedachten over “Handzaam

  1. Pippi Bericht auteur

   In huis is opeens te veel ruimte. En we denken de hele dag aan hem. Daarom gaan we Netflixen als we wakker zijn.

   Reageren
 1. Linda

  Erg hé, je staat er mee op en gaat er mee naar bed..zo’n verschrikkelijk gevoel..
  Denken
  Eerst dacht ik “Niet aan denken”
  Dat heb ik toen gedaan.
  Maar twee seconden later,
  dacht ik er toch weer aan.
  Neen, zo eenvoudig is dat niet
  Want weet je wat je doet,
  Je denkt er ook aan , als je denkt,
  dat je er niet aan denken moet.
  Toon Hermans.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>