Kapot

2017-08-06 12.31.31

De vinger gaat er steeds behoorlijker uitzien, maar ik ben er nog niet helemaal aan gewend dat ik er weer veel mee kan doen. Wekenlang heb ik de vinger moeten ontzien. Zoals aanstellerige theedrinkers hun pink omhoog houden als aan hun bone china kopje nippen, blijven mijn linkerpink en -ringvinger staan als ik de rest van de vingers buig om iets vast te pakken.

Dat zorgt ervoor dat ik de porseleinen borden na het afwassen niet in de kast kan zetten. Afwassen zelf gaat ook niet foutloos. Er glipt af en toe iets uit mijn vingers en dat heeft nare gevolgen omdat we plavuizen hebben. En zo viel er zojuist weer een fijne mok kapot. Verdorie- waarom hebben we geen couponnetje linoleum in de keuken gelegd?

Die paar Wedgwood kopjes die we bezitten durf ik dan ook niet te gebruiken. Die heb ik ooit gekregen van iemand die wist dat ik ze mooi vond en daarom ben ik er zuinig op. Daarbij ben ik ook alleen maar campingservies waard. In de loop der jaren hebben Ronald en ik al heel wat melamine naar de eeuwige jachtvelden geholpen. Maar ja, ik heb gelijk weer een excuus om te gaan kringloopwinkelen.

6 gedachten over “Kapot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>