Lezen&Luisteren: The Incredibles

2017-07-27 14.40.53

The Incredibles hebben we nog met z’n drieën in de bioscoop gezien. Na het zien van de film besloot Mika dat hij later superheld wilde worden en zijn eerste actie zou het terughalen van mijn toen net overleden vader zijn. We vonden het allemaal een hele leuke film. Eigenlijk vreemd dat we er geen DVD van gekocht hebben. Daar moet ik maar eens naar gaan zoeken in de kringloopwinkel.

Wel hebben we een boek met informatie over de hoofdpersonen en een luisterboek. Daar zit ik nu voor het eerst naar te luisteren. Dat had ik eerder moeten doen, samen met Mika. Want het komt niet alleen door de puberteit dat ik doms denk dat hij doof is. Veel kinderen kunnen namelijk niet goed luisteren. Dan moeten de zich concentreren op iets dat niet tastbaar is, zoals een boek. Dat schijnt enorm moeilijk te zijn. Overigens hebben veel mensen daar last van- die nemen liever een boodschappenlijstje mee. Luisteren en opslaan is lastiger dan lezen en opslaan, geloof ik.

Als ik vanavond de slaap weer eens niet kan vatten zet ik deze CD wel weer op. Daarom is mijn Discman net uitgeschakeld. Want ik weet niet meer precies hoe alles verloopt. Zojuist heb ik gelezen dat we volgend jaar een vervolg op de eerste film kunnen verwachten. Die draait wat meer om Elastigirl en dat vind ik geweldig, want zij is één van mijn heldinnen. Had ik haar superkrachten maar, dan kon ik wat beter multitasken.

6 gedachten over “Lezen&Luisteren: The Incredibles

 1. Linda

  Oh herken dat wel..maak dan geen boodschappenlijstje, maar bedenk me dan, dat ik bijv. 5 dingen moet onthouden..ging altijd goed, maar laatste tijd minder hahaha..maar als ik t geschreven zie, onthoud ik t beter, heb ik al van jongs af aan…waar dat door komt zou ik eigenlijk niet weten.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Mika zit nu te kijken op Netflix. Wij volgen Masterchef Australia en gaan straks verder met de Netflixserie River.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>