Lezen&Lezen: Bluffen

dav

Wat een geweldig boekje. Vanochtend vond ik het toen ik op zoek was naar iets anders. Waar het vandaan komt, wete ik niet. Ook niet of ik het weleens gelezen heb. Ooit ga ik het in ieder geval doorbladeren, want ik heb gemerkt dat ik een heleboel algemene kennis toch enigszins kwijt ben geraakt in de loop der jaren.

Want ik heb dit boekje natuurlijk niet om te bluffen. Waarom zou ik? Een klassieke opleiding heb ik helaas niet genoten en wat ik weet over de klassieken heb ik opgedaan door veel boeken te lezen. Weinig weten over veel onderwerpen, dat is iets dat ik leuk vind. Is ook goed voor het meedoen aan spelletjes als Twee voor twaalf en Triviant.

Straks ga ik even kijken of ik ergens andere delen van deze serie kan kopen. Zo ben ik erg benieuwd of ik wel genoeg kennis heb van opera. Ergens dol op zijn betekent nog niet dat je er veel van weet. Ook ben ik erg geïnteresseerd in onderwerpen als filosofie, quantummechanica en moderne kunst. En ik wil best meer weten over reclame en topsecretaresses.

dav

2 gedachten over “Lezen&Lezen: Bluffen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>