Lezen&Luisteren: A series of Unfortunate Events

mde

Naar een Boekenfestijn gaan was echt een uitje. Meestal ging ik met vriendinnen, als het in Rotterdam was ging ik daarna nog een paar keer. Helaas, het Boekenfestijn is niet meer. Maar ergens is het wel beter, want ik heb geen plek voor meer Billy’s. Nu ik een eReader heb en ook op mijn telefoon kan lezen scheelt het tevens erg veel geld.

Voor een bezoek aan het Boekenfestijn spaarde ik altijd. Soms liep ik in zo’n grote hal rond en dan belde Ronald om te zeggen dat hij geld naar mijn rekening had overgemaakt zodat ik nog wat extra’s kon meenemen. Dat was het geval toen ik bovenstaande boeken van Lemony Snicket tegenkwam. Omdat ik erg benieuwd was, nam ik ze allemaal mee.

Het eerste boek las ik meer dan vijf jaar geleden. Zojuist zag ik dat ik er op GoodReads niet meer dan twee sterren voor over had. Dat valt me tegen en ik moet nog twaalf delen lezen. Dat ga ik trouwens netjes doen hoor. Het zijn geen dikke pillen en ik wil toch best weten wat er allemaal gebeurt. Of het goed afloopt en zo. Want het gaat toch over zielige weeskindjes?

Maar eerst ga ik weer eens een paar boeken lezen die niet speciaal voor kinderen is geschreven. Mijn leesdip is helemaal over en ik heb mijn leesdoel voor 2020 ruimschoots gehaald. Nu zal ik er voor zorgen dat ik voor 2021 nog een hoop interessante boeken klaar heb staan, want ik heb geen zin in alweer een leesdip.

2 gedachten over “Lezen&Luisteren: A series of Unfortunate Events

  1. Linda

    Dus je hebt ze nog niet allemaal gelezen…vind je het niet vervelend om ‘oude boeken’ te lezen, is toch een heel ander taal gebruik lijkt mij.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>