Lezen&Luisteren: Addams

dav

Eén van mijn favoriete boeken is geen leesboek, maar een collectie van het werk van Chas Addams, de bedenker van de Addams Family. De meeste platen zijn in zwart-wit, iets dat heel goed past bij de onderwerpen. Er zijn veel afbeeldingen bij van de familie Addams. Vroeger was dat mijn favoriete televisieserie. Toen droeg ik nog gewoon gekleurde kleding. Veel later ben ik overgestapt op zwart en ik denk dat ik me heb laten inspireren door Morticia.

Dit boek kocht ik lang geleden, ver voor de geboorte van Mika. Bij De Slegte, denk ik. Er staat namelijk met potlood in geschreven dat men er destijds 45 gulden voor wilde hebben. Dat is natuurlijk niet zoveel voor een boek dat ik al een kwart eeuw regelmatig doorblader. Hieronder laat ik mijn favoriete bladzijde van het boek zien. Van mierzoete plaatjes die romantisch bedoeld zijn hou ik namelijk niet.

dav

2 gedachten over “Lezen&Luisteren: Addams

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>