Lezen&Luisteren: Beloofd

oznorMB

Op 2 januari van dit jaar stelde ik mijn GoodReads leesdoel van dit jaar op honderd boeken. Dat moet te doen zijn, want erg veel heb ik niet omhanden. Inmiddels ben ik er al flink overheen. Maar toen ik het elf maanden oude stukje herlas, zag ik dat ik in de laatste regel een belofte had gedaan. Eentje die ik helemaal vergeten was.

Een Franstalig kinderboek en minstens twee Duitstalige romans lezen. Daar heb ik dus nog maar drie weken voor. En ik zat net zo lekker in die Women’s Murder Club serie van James Patterson en Maxine Paetro. Deel 18 ga ik maar snel uitlezen om daarna die oude belofte na te komen. Gelukkig zag ik het niet twee weken later!

Het zal best pittig worden. Maar ik moet en zal de drie boeken op de foto hierboven lezen hoor. Als het onverhoopt veel te veel moeite kost, ga ik wel op zoek naar andere titels. Het Petit Nicolas boekje zal ik nog wel kunnen lezen. Want ik las het al eerder, 42 jaar geleden. Op school en ik kon het op mijn leeslijst zetten. De Duitse boeken kocht ik 39 jaar geleden toen ik een maand lang in Duitsland woonde en werkte. Dus nu maar hopen dat het me gaat lukken.

2 gedachten over “Lezen&Luisteren: Beloofd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>