Lezen&Luisteren: Bingewatchen

mde

Het is niet echt een leesdip waarvan ik last heb, maar eerder een neiging tot bingewatchen. Maar ik “moet” voor het eind van het jaar nog ongeveer twintig boeken lezen, dus ik moet even stoppen met series kijken. Heel jammer, want ik vind het heerlijk en het is ook zo gezellig om samen met Ronald binnen een paar dagen een heel seizoen te bekijken. Wij kijken het liefst naar series op Netflix en Videoland. Iedere week een aflevering was namelijk jaren onmogelijk met die diensten van hem.

Steeds moest hij weer werken op de dag dat er een verse episode werd uitgezonden en op den duur keken we maar helemaal niet. Daarom zijn we ook gezwicht voor Netflix en Videoland. Kunnen we lekker kijken op momenten dat het ons uitkomt. Met bingewatchen zijn we ooit begonnen toen ik alle afleveringen van Prison Break van een leerling leende. Toen keken we tot wel vier uur ‘s nachts en pikten we overdag ook nog een paar afleveringen mee als Ronald niet hoefde te werken. Het is niet eens zo’n bijster goede serie, maar destijds vonden we het de moeite waard.

Tegenwoordig kijken we naar van alles. We begonnen met series uit Scandinavië en toen we alles gezien hadden, keken we naar Spaanse series. Uiteindelijk komen we altijd weer terug bij Britse misdaadseries. Sinds we hele seizoenen tot onze beschikking hebben, kijken we tot het niet meer verstandig is. Ronald werkt inmiddels drie dagen per week parttime en ik vind dat de meisjes ook op tijd naar bed moeten. Daarom kijk ik vooral niet of er iets nieuws is verschenen. Dat komt volgend jaar wel als ik de eerste weken flink wat boeken heb geleden.

2 gedachten over “Lezen&Luisteren: Bingewatchen

    1. Pippi Bericht auteur

      Aan het begin van het jaar geef op GoodReads aan hoeveel ik denk te gaan lezen en ik wil me er dan aan houden. Het kan nog!

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>