Lezen&Luisteren: Boekenkringloop (17)

sdr

Kinderboeken lees ik erg graag. Soms is het een kwestie van het herlezen van oude favorieten, soms ontdek ik een auteur die geheel nieuw voor mij is. Naar mijn mening is een goed kinderboek gewoon een goed geschreven boek. Dat het speciaal voor een jong publiek is geschreven, merk je wellicht alleen aan de onderwerpen die aangesneden worden. Aangezien ik me nog goed kan herinneren welke boeken ik vroeger leuk vond, kan ik ook nu nog genieten van kinderboeken.

mde

Zoals Abeltje. Een heerlijk boek vol avonturen met hoofdpersonen die je raken. Zou ik zo cadeau geven aan een jonge lezer.

mde

Een boek voor iets oudere basisschoolleerlingen. Weer een spannend avontuur, heel onderhoudend en soms geheimzinnig.

dav

 

Dit leuke boekje dat ik net gelezen heb, kreeg ik van een vriendin. De versjes van Frank van Pamelen zijn niet hemelbestormend, maar de illustraties van Fiep Westendorp zijn schitterend. Een zeer geschikt kraamcadeautje!

4 gedachten over “Lezen&Luisteren: Boekenkringloop (17)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>