Lezen&Luisteren: De mooiste verhalen uit de klassieke muziek

IMG_20221117_110541

De titel zegt het al: verhalen en klassieke muziek. Toevallig hou ik van lezen en luisteren, dus dit boek staat bovenaan de wensenlijst. Als ik mijn boekenbudget niet volledig op had gemaakt, had ik het al besteld. Er staan allerlei verhalen in die bewerkt zijn door gerenommeerde auteurs en de illustraties zijn van net zo beroemde tekenaars. De verhalen horen bij prachtige muziekstukken en balletten.

Op de site van de uitgever zag ik dat er ook een Spotify afspeellijst is dat bij dit boek hoort. Meteen ben ik gaan luisteren. Dat was al erg leuk. De verhalen werden voorgelezen door bekende Nederlanders en op de achtergrond hoorde je de muziek. Heerlijk om naar te luisteren als je even wilt ontspannen. Maar met het boek erbij is het vast nog leuker, want de illustraties zijn prachtig. Dit wordt mijn eerste aankoop in december.

 

2 gedachten over “Lezen&Luisteren: De mooiste verhalen uit de klassieke muziek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *