Lezen&Luisteren: Donald Duck pocket

dav

Deze week kreeg ik weer wat leesvoer: Anita stuurde me de digitale versie van de meest recente Stephanie Plum en bij de online bestelde boodschappen kreeg ik een Donald Duck pocket. Dus eigenlijk heb ik geen enkele reden om niet te gaan lezen. Nou ja, ik heb nog een paar seizoenen van The Blacklist te gaan en ik moet toegeven dat het kijken wel een beetje verslavend werkt.

Het boek van Evanovich ga ik gauw lezen, want ik ben zoals altijd erg benieuwd naar haar avonturen. Zou Ranger deze keer wat meer in het verhaal voorkomen? Of wordt het allemaal steeds wat burgerlijker met Morelli? Hoe kan iemand zoveel boeken schrijven over een tamelijk incompetente bounty hunter- ik lees ze allang niet meer om de plots.

Waar ik zeker zin in heb is het lezen van de Donald Duck pocket. Er schijnen er hierna nog drie te verschijnen, dus ik denk dat we de komende weken maar even onze boodschappen online moeten doen.  Want ik kijk uit naar een potje vrolijk lezen zoals op de kaft vermeld staat. De verhalen over de inwoners van Duckstad vervelen namelijk nooit.

 

2 gedachten over “Lezen&Luisteren: Donald Duck pocket

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>