Lezen&Luisteren: Downloaden eBoeken

nor

Het leek toch een miskoop te zijn, die eReader. Jarenlang had ik me ertegen verzet omdat ik zo dol ben op papieren boeken. Ieder nieuw boek ging ik helemaal besnuffelen en na het lezen ging het de kast in met de boekenlegger -vaak een kassabon of een treinkaartje- tussen de bladzijden. Ronald had me trouwens vaker een eReader aangeboden omdat hij hoopte dat ik dan al die boen weg zou doen.

Uiteindelijk heb ik er zelf eentje gekocht, maar vaak gebruikte ik het apparaat niet. Toen mijn broertje een paar maanden geleden zei dat hij er misschien eentje wilde aanschaffen wilde ik mijn exemplaar bijna meegeven. Maar ja, het ding was toch wel handig. Als je tenminste in staat bent het te vullen met mooie boeken die te downloaden zijn. Dat deed Anita een paar keer voor me. Daar was ik blij mee, maar ik voelde me toch een beetje dom. Zoiets moet ik zelf toch kunnen doen?

Laatst zaten we samen in de auto en toen vroeg ik of ze me nog een keertje kon uitleggen hoe het moest. Het bleek nog redelijk simpel te zijn: ik moest mij eReader aansluiten op de iMac en de uitgekozen boeken naar de plaats van bestemming slepen. Nou, daar ben ik een uurtje mee bezig geweest en het is wonderwel gelukt. Voorlopig lees ik nog op mijn telefoon, want ik heb geen zin om alles nog een keer te downloaden.

8 gedachten over “Lezen&Luisteren: Downloaden eBoeken

 1. Myrna

  Ik ben nog steeds blij met Z library. Hij werkt nog steeds. Die andere site kan ik niet mee uit de voeten. Voel me dom haha.

  Reageren
    1. Myrna

     Is het ebook?? Ik had die Eboox van jou gehad. Maar daar snap ik geen hol van. Je moet zoek invullen en dan gaat ie automatisch naar Google en daar vind ik geen nergens een gratis download link.

     Reageren
     1. Pippi Bericht auteur

      Op mijn telefoon heb ik de ebook app en als ik via ZLib iets download gaat het boek nadat ik op het downloadpijltje druk direct naar mijn eBoox boekenplank.
      Als ik mijn eReader aansluit op de iMac is het een kwestie van slepen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>