Lezen&Luisteren: Geef mij maar een (prenten)boek 2018

2018-04-11 14.53.57

Haast je naar de winkel als je één van de ultieme kraamcadeautjes wilt inslaan. Raad eens hoeveel ik van je hou van Sam McBratney en Anita Jeram is nu voor twee euro te koop. In een mooie gebonden uitgave van een behoorlijk formaat, uitstekend om samen met een kind naar de prenten te kijken. Er staat niet bijzonder veel tekst in en de tekeningen zijn vrij eenvoudig- geen zoekplaatjes.

Dit boek had ik trouwens niet eens en daarom heb ik het van de week direct na aankoop van kaft tot kaft gelezen. En ik lees het als iemand die regelmatig voorleest. Dus constant bedenkend wat je nog meer met de tekst kunt doen. In dit geval is dat allerlei manieren verzinnen om aan te geven hoeveel je van iemand houdt. En ik kijk naar de plaatjes om te zien of je daar ook nog wat kan. Liefde voor de natuur bijbrengen bijvoorbeeld.

De actie is afgelopen vrijdag gestart, toen ik maandag in de boekwinkel was, lag er nog maar een zielig stapeltje. Maar er zou dinsdag weer nieuwe aanvoer komen, werd mij verzekerd. Wees er dus snel bij en stel het niet uit zoals ik deed toen je Ronja de roversdochter van Astrid Lindgren voor twee euro kon kopen. Die heb ik toevallig al, maar ik had graag enkele exemplaren voor in de cadeaukast gehad.

6 gedachten over “Lezen&Luisteren: Geef mij maar een (prenten)boek 2018

  1. Pippi Bericht auteur

   Ik heb het al aan BAM voorgelezen. Hij vond het vreemd, maar viel daarna wel lekker in slaap :)

   Reageren
   1. Linda

    Hahahaha zag laatst een filmpje, van een man die z’n Stafford een slaapliedje toe zong..en hij viel echt in slaap! Zo schattig, gewoon.

    Reageren
    1. Pippi Bericht auteur

     Als ik ga zingen, valt niemand in slaap. Maar ik heb altijd een opera op en dan valt BAM wel lekker in slaap.

     Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>