Lezen&Luisteren: Gereserveerd

Vorige week heb ik voor het eerst een nog te verschijnen boek gereserveerd. Daarvoor moest ik zelfs geld opzij zetten, want het boek komt uit voordat mijn maandelijkse boekenbudget op mijn rekening staat. Omdat ik op de dag dat het boek in de winkels ligt niet naar de boekhandel kan omdat er niemand op Apollo kan passen, heb ik het online besteld.

Het boek is het derde deel van een trilogie die geschreven is door Pieter Koolwijk. Gozert en Luna staan gelezen in mijn kinderboekenkast. Geweldige boeken, dus natuurlijk moet ik Missie afbreken zo snel mogelijk in huis hebben. Nu ben ik benieuwd wanneer dat zal zijn. Want het boek komt morgen uit.

Maar vandaag werd de komst van het boek al aangekondigd. Het wordt thuis afgeleverd door PostNL. Helaas is het volgens de app nog niet ontvangen of verwerkt. Dus of het werkelijk morgen wordt bezorgd, weet ik niet zeker. Als dat niet het geval is, zou ik graag willen weten of men ook op zaterdag langskomt met pakketjes,

Er staat nog een aardige stapel ongelezen kinderboeken mijn bureau en op de eReader en smartphone bevinden zich ook meer dan ik in een maand kan lezen. Vanavond ga ik maar gauw verder lezen in een erg spannend boek van Robert Bryndza zodat ik morgen of zaterdag meteen kan beginnen in Missie afbreken.

4 gedachten over “Lezen&Luisteren: Gereserveerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *