Lezen&Luisteren: Gewonnen

Aan winacties doe ik doe ik heel zelden mee. Vroeger wel en ik heb heel wat nagellakken en een keer een hele mooie vloeibare blush gewonnen. Maar ik lees bijna geen blogs meer en just daar valt er nog weleens iets te winnen. Maar ja, wat make-up betreft heb ik toch meer dan genoeg in voorraad. Net als gezichtsverzorging, want Ronald wint dat af en toe omdat hij meedoet aan loterijen.

Maar vorige week vertelde hij me dat ik mocht kiezen tussen twee nieuwe in het Nederlands vertaalde spannende boeken. Die van Harlan Coben had ik toevallig net ergens gedownload, dus ik ging voor het boek dat ik nergens gratis te pakken kon krijgen. Het boek lag binnen enkele dagen in de brievenbus en ik ben gisteren begonnen met lezen.

In mijn hele leven heb ik pas twee keer boeken gewonnen. De eerste keer was het meteen goed raak: ik won zowaar een hele box met van oorsprong Duitstalige chicklit. Daarna viel ik in de prijzen met een toen gloednieuw boek van Camilla Läckberg. Daarna heb ik het nog heel vaak geprobeerd, want je hoeft meestal alleen een zeer makkelijke vraag te beantwoorden en je mailadres achter te laten.

Waarschijnlijk kan ik het boek van Nicci French doorgeven, want ik wil niet meer zoveel boeken in huis hebben. Spannende boeken zal ik wel makkelijk kwijt kunnen aan bevriende lezers. Zeker als ze vertaald zijn. Aan winacties meedoen is best leuk, maar ik denk dat als ik een keer meedoe, het dan wel om een goed kinderboek moet gaan.

6 gedachten over “Lezen&Luisteren: Gewonnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *